Читај ми!

Božović: Ne zanimaju nas kalkulacije, idemo na pobedu

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da njega i njegovu ekipu ne zanimaju nikakve kalkulacije drugih klubova, kao i da je obaveza ekipe da pruži maksimum i pobedi Radnički u poslednjem kolu Superlige Srbije. Utakmica počinje u 19.00, ali ceremonija dodele pehara je u 18.30. Ulaz na utakmicu je besplatan, a Zvezda je pozvala navijače da dođu u što većem broju.

Zvezda je već osvojila titulu, dok se Radnički, Vojvodina i Čukarički bore za preostala dva mesta koja vode u Evropu.

"Smešno mi je kad čitam pozive da se igra pošteno i da je pitanje samo da li će Vojvodina da pobedi Partizan, a da je Radnički nas već pobedio. Nije nas Radnički pobedio, mi ne puštamo nikoga. Biće teško motivisati igrače, ali biće pun stadion, Zvezda je veliki klub i naša obaveza je da pružimo maksimum. Njihove kalkulacije i kalkulacije drugih klubova nas ne zanimaju", rekao je Božović novinarima na stadionu Zvezde.

Ovo će biti 37. kolo Super lige, koja je počela u julu mesecu i traje više od 10 meseci.

"Sa srećom, završiće se i ovo prvenstvo. Dugo je trajalo i svi smo srećni što se završava. Dolazi nam ekipa kojoj trebaju bodovi, a mi ćemo učiniti sve da dobijemo pred našim navijačima, iako utakmica nema takmičarski značaj", rekao je Božović.

Prvotimac Marko Grujić je rekao da se nada otvorenoj utakmici.

"Očekuje nas lepa utakmica. Nadam se da će biti mnogo naših navijača i nadam se da ćemo odigrati otvoreno i postići mnogo golova. Radnički je kvalitetna ekipa, probaćemo da pobedimo na našoj zvaničnoj proslavi titule", rekao je Grujić. Mladi fudbaler je zimus prodat Liverpulu, a sutrašnja utakmica biće mu poslednja u Zvezdi.

"Sigurno je da je ovo specifičan trenutak za mene. Ovo mi je poslednja utakmica u Zvezdi. Ne bih rekao da imam tremu, ali biće drugačija od ostalih. Biću tužan i srećan u isto vreme. Srećan što dižemo pehar, a tužan što ću sa ovim igračima i ovim šefom poslednji put biti u prilici da pobedimo", rekao je Grujić.

"Božović se nadovezao i kazao da je srećan što je radio sa takvim "igračem i čovekom".
"Srećan sam što sam radio sa ovakvim igračem i čovekom. Više čovekom, jer se dobar igrač nađe, a dobar čovek teško. Nadam se i da mu nije poslednji put da igra na Marakani. Doći će valjda neki put sa Liverpulom. A nadam se da će i na kraju, kad odluči da završi sezonu, doći ovde da je završi", rekao je Božović.

Utakmica počinje u 19.00, ali ceremonija dodele pehara počinje u 18.30. Ulaz na utakmicu je besplatan, a Zvezda je pozvala navijače da dođu u što većem broju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи