Emeri: Volimo Ligu Evrope, ona je naše takmičenje

Trener fudbalera Sevilje Unaj Emeri rekao je da njegova ekipa zaslužuje da uživa u tituli Lige Evrope, pete u poslednjih deset godina, treće uzastopne.

Fudbaleri Sevilje odbranili su titulu u Ligi Evrope, pošto su u Bazelu posle preokreta pobedili Liverpul sa 3:1.

"Mi volimo ovo takmičenje. Ovo je naše takmičenje. Naš pravi uspeh je ono što smo radili na putu dovde, uživali smo i sada ponovo uživamo kao šampioni. Ovi trenuci su jedinstveni, moramo da uživamo u njima dok razmišljamo o finalu Kupa Kralja u nedelju", rekao je Emeri.

Liverpul je na poluvremenu vodio sa 1:0, ali je španski tim u nastavku preokrenuo rezultat.

"Na poluvremenu smo morali da napravimo red u glavi, morali smo nešto da uradimo jer je Liverpul sjajan tim. Morali smo da verujemo u sebe. Navijači su bili apsolutno neverovatni – dali su sve od sebe, ovo je pobeda za sve njih", dodao je trener Sevilje.

Prvi gol za Sevilju, gol koji je de fakto promenio tok stvari na utakmici, postigao je Kevin Gameiro u 46. minutu.

"Veoma sam srećan. Postići gol u finalu za ovaj klub je veličanstven osećaj. Ušli smo u istoriju. Oporavili smo se posle vođstva Livepula, naša reakcija je bila dobra. Ne mogu biti srećniji. Ovo je bila magična noć", rekao je on.

Strelac druga dva gola bio je kapiten Koke.

"Svaki put kada smo pali ove sezone pokazali smo da možemo da se vratimo. (Trener) Unaj Emeri nam je na poluvremenu rekao da moramo da imamo vere u naš plan igre. Divno smo počeli drugo poluvreme, brzo smo postigli gol i bili smo sjajni od tog momenta", rekao je Koke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи