Tomić: Radujemo se utakmici u Nišu, odmor za starije

Trener fudbalera Partizana Ivan Tomić rekao je da se raduje utakmici protiv Radničkog u Nišu, a ujedno je najavio i da će odmarati neke igrače.

"Raduje nas utakmica u Nišu. Igramo protiv velikog kluba, sa velikom tradicijom, koji ima veliku podršku navijača, koji igra jako dobru i kvalitetnu sezonu, na čemu im čestitam. Sigurno nas očekuju jedan pravi ambijent, teška i zahtevna utakmica", rekao je Tomić.

Partizan je u sredu osvojio Kup Srbije, a Tomić je kazao da neki igrači neće putovati u Niš.

"Biće igrača koji neće putovati u Niš. Osim toga, posle Niša će neki igrači otići na odmor. Želimo da starijim fudbalerima i još nekima, koliko je to moguće, damo šansu da se adekvatno odmore pred ono što nas očekuje u kvalifikacijama za Ligu Evrope", rekao je Tomić.

On je na novinarsko pitanje odgovorio da Partizan jeste osvojio najviše bodova u prolećnom delu sezone, ali da tim nema razloga da se time ponosi.

"To je nešto čime ne možemo da se pohvalimo ili iznosimo u prvi plan, jer je poznato da nismo bili konkurentni za titulu. Zato nemamo razloga da se hvalimo, nego imamo razloga da budemo nezadovoljni", kazao je Tomić.

Partizan posle Niša na svom stadionu dočekuje Vojvodinu.

"Preostale dve utakmice su nam jako važne. Svaki trening nam je važan zbog mnogo novih igrača. Svaki minut treninga i posebno utakmice, a naročito takve kao što su protiv Radničkog i Vojvodine. To je sjajno iskustvo za mlade, to je ispit i suočavanje sa onim šta dres Partizana nosi", rekao je Tomić.

Utakmica Radnički - Partizan igra se u nedelju od 19.00.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво