Lester proslavio titulu pobedom nad Evertonom

Fudbaleri i navijači Lestera proslavili su prvu titulu u istoriji kluba pobedom nad Evertonom od 3:1, u meču pretposlednjeg 37. kola Premijer lige. Vardi dvostruki strelac za "lisice".

Fudbaleri Lestera ubedljivo su savladali ekipu Evertona 3:1 i na najbolji način pred svojim navijačima proslavili osvajanje titule šampiona Engleske.

Lester je u sjajnom ambijentu na prepunom King Pauer stadionu potvrdio titulu Premijer lige golovima Džejmija Vardija u 5. i 65. iz penala, kao i Endija Kinga u 33. minutu.

Ekipa Klaudija Ranijerija odigrala je još jedan odličan meč, kao i tokom cele sezone, a mogla je još ubedljivije da slavi da je Vardi iskoristio još jedan penal kada je šutirao preko gola.

Pored toga napadač "lisica" propustio je nekoliko odličnih šansi, ali je ostao na gol zaostatka za Harijem Kejnom (25-24) na listi najboljih strelaca lige.

Posle utakmice fudbalerima Lestera dodeljen je pehar namenjen šampionu Engleske.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво