Venger se nada drugom mestu

Menadžer Arsenala Arsen Venger i dalje se nada da će njegov tim moći da završi na drugom mestu na tabeli, ispred gradskog rivala Totenhema.

Venger je pred meč s Mančester sitijem u gostima ocenio da se poredak u Premijer ligi neće menjati u skorije vreme, kao i da bi slučaj da Totenhem bude ispred njegovog tima bila "jednokratna stvar".

Totenhem dva kola pre kraja ima tri boda više od Arsenala i favorit je da bude drugi, što bi bilo prvi put posle 21 godine da "pevci" na kraju sezone budu ispred "tobdžija".

Arsenal u nedelju gostuje Mančester sitiju, koji mora da pobedi ako želi da ostane ispred gradskog rivala Junajteda.

"Važna utakmica, bez obzira na to što je Lester šampion i što smo mi drugi najbolji tim. Važna je utakmice jer je deo profesionalne odgovornosti i to da se spremite za budućnost, a budućnost Arsenala zavisi od ovog meča. Naš cilj je da izborimo Ligu šampiona i, ako je moguće, osvojimo drugo mesto ili bar obezbedimo treće. To možemo da uradimo u nedelju", rekao je Venger novinarima u Londonu.

Totenhem ima dobre šanse da završi ispred Arsenala, prvi put posle 1995, ali je Venger rekao da to nije pokazatelj promena.

"Totenhem je imao vrlo dobru sezonu. Nisu uspeli da je završe snažno, ali su ukupno gledano imali vrlo dobru sezonu i jak tim. Ako završe ispred nas, možete reći da je to jednokratno, jer se desilo samo jednom u 20 godina", rekao je Venger.

On je, međutim, priznao da je forma njegove ekipe razočaravajuća jer je tim igrao promenljivo. Sličnu sezonu imao je i Siti.

"Imamo za čime da žalimo jer smo imali šansu da budemo prvi, ali osim toga mi je teško da nas poredim sa Sitijem. Od njih se očekivalo da igraju dobro i osvoje titulu zbog ulaganja, tako da verujem da smo u sličnoj poziciji", rekao je Venger.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво