Rijad Marez ne želi da napusti Lester

Fudbaler Lestera Rijad Marez poručio je klupskim čelnicima da želi da ostane i pravi nove uspehe sa "lisicama".

Potpredsednik Lestera Ajivat Srivadhanaprabha istakao je da će klub Alžircu ponuditi finansijski jači ugovor čim se malo stiša euforija posle senzacionalnog osvajanja titule Premijer lige.

"Želim da igrači uživaju u ovom trenutku i da ne razmišljaju oko ugovora. Oni su dobri momci i sve razumeju, čak i Marez. Pričao sam sa njim i pitao ga da li je zabrinut oko svog statusa, on mi je odrično odgovorio i poručio da želi da ostane. To je ono što Rijad želi", rekao je Srivadhanaprabha i izneo je plan da nova saradnja bude ponuđena kapitenu Vesu Morganu, N'Golou Kanteu, Robertu Hutu i Daniju Drinkvoteru.

Marez je proglašen za najboljeg fudbalera Premijer lige ove sezone, u kojoj je zabeležio 17 golova i 11 asistencija.

Sjajan učinak Mareza nije promakao najvećim klubovima Evrope, pa je tako, navodno, Barselona pokazala spremnost da ga dovede u svoje redove.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи