Читај ми!

Emeri: Uživamo u Ligi Evrope

Trener Sevilje Unaj Emeri rekao je da njegovi fudbaleri uživaju u Ligi Evrope i dodao da teško španski tim može da se smatra favoritom u finalu protiv Liverpula.

Sevilja je na svom terenu u revanš utakmici polufinala pobedila Šahtjor iz Donjecka sa 3:1, te ukupnim rezultatom 5:3 eliminisala ukrajinski tim.

"Teško je u ovakvim situacijama biti realan... Igramo treće finale u nizu i stvarno uživamo. Špansko finale bilo bi sjajno, ali protiv Liverpula će biti jako teško. U ovom trenutku želimo da uživamo u ovom uspehu. Naporno smo radili da stignemo tu gde smo sada", rekao je Emeri posle plasmana u finale Lige Evrope.

"Mislim da se posle plasmana u finale svi navijači Sevilje osećaju posebno, jer nam je ovo takmičenje donelo mnogo toga", dodao je on.

"Morali smo da znamo kako da se nosimo sa situacijom. Kao i tamo, utakmica je počela ludo. U drugom delu tim je reagovao na pravi način. Odigrali smo veoma dobar meč. Gol nam je dao samopouzdanje da igramo onako kako želimo", rekao je Emeri.

On je istakao da Sevilji prija nadmetanje u Ligi Evrope, takmičenju koje je osvajala četiri puta u poslednjih deset godina.

"Lakše nam je da ovako izborimo Ligu šampiona. Priželjkivao sam špansko finale, ali će i protiv Liverpula biti uzbudljivo i neizvesno. Trenutno uživamo u uspehu", zaključio je Emeri.

Finale Lige Evrope između Sevilje i Liverpula igra se 18. maja u Bazelu.

Trener Šahjtora Mirčea Lučesku kazao je da je njegova ekipa zaslužila više ove sezone u ovom takmičenju.

"Želeli smo više, a mislim i da smo zaslužili više u Ligi Evrope. U svlačionici sam posle utakmice čestitao mojim igračima na zalaganju i igri u ovom takmičenju", kazao je Lučesku i dodao:

"Mislim da smo u revanšu bili pod pritiskom, najviše zbog sjajne publike, koja je kod nas prouzrokovala dosta grešaka na sredini terena", kazao je on.

Sevilja će se 18. maja u Bazelu u finalu Lige Evrope sastati sa Liverpulom, koji je u polufinalu pobedio Viljareal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи