U Zenicu kada pođem ja...

Potpuni haos u Zenici, gde su igrali Čelik i Željezničar. Opšta tuča, navijači napali gostujuće igrače, a oni se, istovremeno, tukli sa redarima i policijom.

Željezničar je gostovao u Zenici i nije dobro prošao. Prvo je izgubio meč od Čelika sa 1:0, a potom je došlo do potpunog haosa na terenu, prenose tamošnji mediji.

Nakon poslednjeg sudijskog zvižduka, došlo je do prepirke između gostujućih igrača i jednog momka koji je stajao iza gola. Navodno, on ih je prethodno provocirao.

Na teren je ušla policija, pa su se igrači umalo potukli sa organima reda. 

Kada se situacija smirila, trener Željezničara Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić pokušali su da izađu sa tribine na teren, ali su ih napali navijači Čelika i zasuli sitnim predmetima.

To je razbesnelo gostujuće igrače, koji su došli do ograde kako bi zaštitili trenera, pa je opet intervenisala policija. Domaći navijači su bacali stolice na igrače Željezničara, a u jednom momentu je golman Željezničara Vedran Kjosevski udario redara u glavu (zato što ga je ovaj, navodno, pljunuo), dok je Ivan Lendrić na tribinu "vratio" baklju koja je doletela na teren. 

Inače, Mulalić i Karić su utakmicu gledali sa tribina zbog isključenja u susretu sa Zrinjskim. 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво