Читај ми!

Crvena zvezda šampion Srbije u fudbalu!

Crveno-beli su obezbedili 27. titulu šampiona Srbije, pošto su u 34. kolu savladali Voždovac sa 1:0, dok je drugoplasirani Čukarički na svom terenu poražen od Vojvodine 2:1.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su na Vračaru Voždovac sa 1:0, u 34. kolu Super lige i posle poraza Čukaričkog od Vojvodine obezbedili osvajanje nove šampionske titule.

Crveno-beli su pobedom napravili devet bodova prednosti u odnosu na Čukarički, tri kola pre kraja šampionata (Zvezda ima utakmicu manje).

Trijumf crveno-belima doneo je Predrag Sikimić golom u 58. minutu meča.

Zvezda je bila dominantna i napadala, dok se Voždovac branio. U prvom poluvremenu se nije desilo maltene ništa vredno pomena, osim dva šuta koja nisu ni bila u okvir gola.

Zvezda je drugo poluvreme počela nešto agresivnije, a povela je kada je napravljen prekršaj na oko 18 metara sa leve strane šesnaesterca. Luis Ibanjes izveo je taj udarac, a loptu je na zemlji dokačio Sikimić i samo je prosledio iza leđa golmanu Marku Miloševiću.

Voždovac je posle tog gola počeo da igra ofanzivnije i krenuo je u napad, ali nije stvorio prave šanse. Zvezda je tada počela da koristi dodatni prostor, ali nije pravila izgledne šanse, tako da je meč mirno priveden kraju.

Vojvodina je na Banovom brdu prekinula seriju domaćina od sedam vezanih pobeda i istovremeno donela novu titulu Crvenoj zvezdi.

Čukarički je poveo golom Saše Jovanovića u 22. minutu, da bi trijumf Vojvodini doneli Nemanja Miletić pogotkom u 66. minutu i Nemanja Trujić u 83. 

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара