Lesteru bod na Old Trafordu, Tadić razbio "grupu građana"

Lester je osvojio bod (1:1) na gostovanju Mančester junajtedu, čime se približio tituli šampiona Premijer lige. Svonsi bolji od Liverpula 3:1. Sautempton očitao lekciju Mančester sitiju (4:2), Dušan Tadić upisao tri asistencije.

Fudbaleri Mančester Junajteda i Lestera remizirali su 1:1 na Old Trafordu u utakmici 36. kola Premijer lige.

Lester je propustio prvu priliku da pobedom osigura prvu titulu u klupskoj istoriji, ali neće previše žaliti jer će imati još dve, a postoji mogućnost i da sutrašnjim remijem Čelsija i Totenhema dođe do šampionskog pehara.

Ekipa Klaudija Ranijerima sada ima osam bodova više od Totenhema i pravo čudo bi bilo ukoliko ne bi došla do senzacionalne titule.

Fudbaleri Lestera i na Old Trafordu odigrali su taktički sjajnu partiju, iako su gubili golom Entonija Marsijala u osmom, uspeli su preko kapitena Vesa Morgana da izjednače u 18. i osvoje značajan bod. 

U Velsu, fudbaleri Svonsija pobedili su Liverpul sa 3:1 i teoretski obezbedili opstanak u Premijer ligi. 

Velšani su slavili golovima Ajua u 20. i 67, kao i Korka u 33, dok je jedini strelac za Liverpul bio Benteke u 65. minutu.

Trener gostiju Jirgen Klop odlučio je da odmori maltene ceo tim uoči revanša protiv Viljareala u polufinalu Lige Evrope, što je Svonsi iskoristio i bez većih problema upisao tri boda.

Svonsi sada ima 11 bodova više od Sanderlenda, koji je u opasnoj zoni, uz meč više, dok je Liverpul sedmi.

Srpski fudbaler Dušan Tadić blistao je u pobedi Sautemptona protiv Mančester Sitija sa 4:2 u Premijer ligi, kojoj je doprineo sa tri asistencije.

Tadić je sjajnim asistencijama omogućio da se u strelce upišu Šejn Long u 25. i Sadio Mane u 28. i 65, koji je pogodio još u 57. minutu, dok je na suprotnoj strani jedini bio raspoložen Keleči Ihenačo sa dva gola, u 44. i 78. minutu.

Bivši vezista Vojvodine stigao je do 11 asistencija u sezoni, a tri minuta pre kraja doživeo je ovacije celog stadiona prilikom izmene.

Za "građane" je ceo meč odigrao Aleksandar Kolarov.

Sautempton je prestigao Liverpul na sedmom mestu sa 57 bodova, dok je Siti ostao četvrti sa 64.

U poslednjem kolu 36. kola Premijer lige sutra od 21 sat igraju Totenhem - Čelsi.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи