Pobeda spasa za Njukasl, navijači Arsenala teraju Vengera

Fudbaleri Vest Hema došli su na korak od plasmana u Ligu Evropa, pošto su u gostima pobedili Vest Bromvič Albion sa 3:0, dok je s druge strane Njukasl sve bliži opstanku u Premijer ligi nakon pobede od 1:0 protiv Kristal Palasa u utakmicama 36. kola.

Vest Hem je u samom finišu prvenstva u sve boljoj formi, a to je potvrdila i današnja pobeda od 3:0 protiv VBA.

Golove u trijumfu ekipe Slavena Bilića postigli su Šeiku Kujate u 34. minutu, Mark Nobl u sudijskoj nadoknadi vremena prvog poluvremena i 79. minutu.

Vest Hem posle 35 utakmica zauzima peto mesto sa 59 bodova, koliko ima i šestoplasirani Mančester junajted, ali uz utakmicu manje, dok je VBA 13. sa 41.

Njukasl je i u trećoj uzastopnoj utakmici došao do bodova, ovaj put sva tri, veoma bitna u borbi za opastanak.

Jedini gol za ekipu Rafaela Benitesa postigao je Andros Tausend u 58. minutu.

Njukasl zauzima 17. mesto sa 33 boda, jednim više, ali i utakmicom više od prvog pratioca - Sanderlenda koji je danas na gostovanju odigrao nerešeno 1:1 sa Stoukom.

Everton je na svom terenu pobedio Bornmut sa 2:1, dok je Votford posle preokreta sa 3:2 savladao Aston Vilu, koja je još ranije eliminisana u Čempionšip.

U poslednjem meču subotnjeg programa, Arsenal je na svom terenu savladao ekipu Noriča sa 1:0. Strelac jedinog gola bio je Velbek u 59. minutu.

Arsen Venger je danas po 750. put vodio Arsenal sa klupe, ali taj jubilej su mu pokvarili pojedini navijači Arsenala koji su nosili transparente: "Vreme je za promenu" i "Venger aut".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво