U Španiji ništa novo, šampionska trka se nastavlja

Fudbaleri Real Madrida i dalje su u trci za titulu u španskoj Primeri, pošto su u gostima pobedili Real Sosijedad sa 1:0 u utakmici 36. kola. Atletiko iz Madrida istim rezultatom savladao ekipu Rajo Valjekana. Barselona donela tri boda sa gostovanja Betisu (0:2).

Šampionska trka u Španiji se nastavlja. Sva tri konkurenta za titulu ostvarili su pobede u 36. kolu, pa nas očekuju velika uzbuđenja u završnici šampionata.

Real je u Sosijedadu slavio sa 1:0, a jedini gol na utakmici postigao je Geret Bejl u 80. minutu meča.

Do tog gola Real nikako nije uspevao da pogodi mrežu domaće ekipe, a najviše se ispromašivao upravo strelac jedinog pogotka. Bejl je u prvih 45 minuta pokušavao nekoliko puta, dva puta je do gola mogao i Hames Rodriges, ali mreža Real Sosijedada se nije zatresla.

Na početku drugog poluvremena Bejl nije bio precizan sa samo nekoliko metara, ali se za sve promašaje iskupio u 80. minutu.

Lukas je tada ubacio loptu u šesnaesterac sa desne, a Bejl je bio najbolji u skoku u i glavom poslao loptu u gol domaće ekipe.

Ekipa iz Madrida je na ovom meču igrala oslabljena, pošto u timu nisu bili Kristijano Ronaldo i Karim Benzema.

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su na svom terenu Rajo Valjekano sa 1:0 u utakmici 36. kola španske Primere i tako nastavili borbu za titulu.

Iako su fudbaleri Rajo Valjekana na ovom meču imali više loptu u svom posedu, ekipi Dijega Simeonea je bio dovoljan samo jedan gol za nova tri boda.

Taj jedini gol na meču postigao je Antoan Grizman u 55. minutu udarcem sa ivice kaznenog prostora.

I Barselona je zabeležila pobedu u 36. kolu, a Katalonci su se trijumfalno vratili iz Sevilje, gde su savladali Betis sa 2:0.

Rakitić je doneo prednost gostima u 50. minutu, da bi konačan rezultat u finišu meča postavio Suarez, svojim 35. pogotkom u sezoni.

Dva kola pre kraja šampionata, Barselona i Atletiko su na čelu tabele sa po 85 bodova, dok je Real na trećem mestu sa bodom manje od vodećeg dvojca.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи