Читај ми!

Bajern odložio proslavu, „petarda“ Dortmunda

Bajern je na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 protiv Borusije iz Menhengladbaha i time odložio slavlje svojih navijača. Borusija iz Dortmunda savladala Volfsburg sa 5:1 i dva kola pre kraja priša lideru iz Minhena na pet bodova zaostatka.

Bajern nije uspeo pred svojim navijačima da overi titulu šampiona Bundes lige. Bavarci su poveli golom Tomasa Milera u šestom minutu, ali je Borusija Menhengladbah, četvrtoplasirana ekipa u prvenstvu Nemačke, do izjednačenja uspela da stigne u 72. pogotkom Andrea Hana.

"Milioneri" su pred svojim navijačima deklasirali Volfsburg s 5:1, te su tako, dva kola pre kraja šampionata, smanjili zaostatak za Bajernom na pet bodova.

Golove za Borusiju u trijumfu protiv Volfburga postigli su Šindži Kagava u sedmom minutu, Adrijan Ramos u devetom, Marko Rojs u 59. i Pjer-Emerik Obamejang u 77. i 78. minutu.
Jedini gol za desetoplasirani Volfsburg postigao je Andre Širle u 86. minutu.

Šalke je na gostovanju sa 3:1 pobedio Hanover koji je još ranije ispao iz lige, dok je Ajntraht iz Frankfurta sa 2:1 savladao Darmštat.

Ajntraht je tako osvojio veoma bitna tri boda u borbi za opstanak, pošto sada zauzima 16. mesto sa 33 boda.

Hofenhajm je sa 2:1 pobedio Ingolštat, dok na utakmici između Majnca i Hamburga nije bilo golova.

Kasnije danas Bajer Leverkuzen dočekuje Hertu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво