Читај ми!

Kosanović ponovo na klupi Borca

Rukovodstvo kluba i trener Milorad Kosanović su postigli dogovor oko saradnje u finišu ove sezone.

Iskusni stručnjak će do kraja prvenstva predvoditi Borac u nastojanjima da se ostvari što bolji plasman na tabeli.

Kosanović će već danas odraditi prvi trening sa igračima, a novi debi na klupi Borca će imati u utorak kada na Gradskom stadionu gostuje Radnički iz Niša, navedeno je na sajtu FK Borca.

"Prihvatio sam poziv starih prijatelja da pomognem koliko mogu u finišu sezone. Podsećam da smo se zimus rastali zbog mojih privatnih obaveza i na neki način imam i obavezu da budem uz Borac u ovom trenutku. Cilj je da što pre prekinemo seriju bez pobede i da do kraja prvenstva učinimo sve kako bi Borac bio tamo gde je i proveo veći deo sezone. Imamo pred nama pet utakmica od kojih čak četiri na našem stadionu. Odmah krećemo sa radom i pripremama za utorak kada nam u goste stiže Radnički",  rekao je šef stručnog štaba Milorad Kosanović. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи