Читај ми!

Luis Enrike: Toti? Dobrodošao je, cena nam odgovara

Trener Barselone Luis Enrike našalio se da je legendarni kapiten Rome dobrodošao na Kamp nou, posebno iz razloga što "može da se dobije za dobru cenu".

Totiju ovog leta ističe ugovor sa klubom u kojem je ponikao i proveo celu karijeru, ali pošto još nije dobio ponudu za novi, moguće je da će zaigrati u nekom drugom dresu.

"Kao Romin navijač, a zna se šta je Toti za rimski klub, voleo bih da do kraja karijere ostane u Rimu. Ne bi baš bilo savršeno da ga vidimo u drugom dresu, ali Francesko ima poslednju reč", rekao je Luis Enriuke, nekadašnji trener rimskog kluba, na konferenciji za medije uoči gostovanju Betisu u Primeri.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво