Vesti sa Bridža: Forster želja, Naingolan (za sada) preskup

Antonio Konte stiže na Stamford bridž i donosi nove taktičke principe. Za njih će mu biti potrebni i nekolicina novih igrača.

Golman Sautemptona Frejzer Forster rekao je da mu prija interesovanje Čelsija, ali da trenutno (i samo trenutno) razmišlja samo o obavezama u klubu i reprezentaciji Engleske.

Prethodnih nedelja u engleskim medijima pojavila se informacija da je veliko interesovanje za usluge Forstera pokazao i Mančester Junajted, dok upravo londonski "plavci" vide engleskog golmana kao zamenu za Tiboa Kurtou, ukoliko se Belgijanac odluči za odlazak iz kluba.

"Mislim da je to kompliment na mnogo načina, jer kad vas povezuju sa drugim timovima to je znak da radite odličan posao. Imam još dve godine ugovora u Sautemtponu i veoma sam zadovoljan i srećan u klubu. Nemam dovoljno reči da zahvalim upravi i svima u klubu na svemu što su uradili za mene dok sam bio povređen. Trenutno sam koncentrisan samo na Sautempton i nadam se da ću imati uspešno leto i sa reprezentacijom", rekao je 28-godišnji čuvar mreže, a prenosi Skaj Sport.

Forster je tokom karijere nastupao za Njukasl, Bristol, Norič i Seltik, pre nego što je u avgustu 2014. godine stigao na Sent Meris.

Ono što je sigurno, sa druge strane, jeste da je Čelsi ponudio 30 miliona evra za belhijskog reprezentativca Rađu Naingolana, o čemu piše „Gazeta delo Sport". Međutim, isti list navodi, Roma ne bi pustila jednog od svojih najcenjenijih fudbalera za manje od 40 miliona evra.

„Đalorosi" nemaju nameru da odstupe od svojih zahteva, posebno jer postoji interesovanje, pogađate, Mančester Junajteda.

Naingolan je velika želja novog menadžera "plavaca" Antonija Kontea, pa se veruje da pomenuta razlika u ceni neće biti nepremostiva prepreka.

Rimljani su spremili i zamenu za Naingolana. Prva meta je mladi Adrijen Rabio (ali to ne deluje realno), pa se stoga spominju i Franko Vaskes iz Palerma i Maruan Felaini iz Mančester Junajteda.

Naingolan je član Rome od 2014. godine, a igrao je još za Pjačencu i Kaljari.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
21° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се