Читај ми!

Božović: Dosadila nam je velika bodovna razlika...

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je nije zabrinut posle prvog poraza u Superligi i istakao da bi samo čudo moglo da se desi pa da crveno-beli ne osvoje svoju 27. šampionsku titulu. Božović je dodao da je veliki hendikep bio odsustvo navijača, ali da to ne sme da bude opravdanje.

Čukarički je, pred praznim tribinama stadiona Rajko Mitić, naneo prvi poraz Crvenoj zvezdi (2:1) ove sezone u Superligi i onemogućio joj proslavu titule.

"Nismo ušli u utakmicu kako je trebalo, ali Katai je imao šansu da nas dovede u vođstvo. Čukarički je dobro zatvorio prilaze golu, bili su agresivni, očekivali smo da pobeda sama dođe i proslavimo titulu. Moglo je da bude 2:2, ali i 2:4... Međutim, nemam šta da zamerim mojim igračima", rekao je Božović posle utakmice na konferenciji za medije.

Božović je dodao da je veliki hendikep bio odsustvo navijača, ali da to ne sme da bude opravdanje.

"Svi znaju koliko nam znače navijači, ali ne smemo da tražimo razlog u tome. Nije bilo ni navijača Čukaričkog", rekao je Božović i nasmejao prisutne.

Crveno-beli sada imaju "samo" šest bodova više u odnosu na Čukarički, četiri kola pre kraja, ali Božović nije zabrinut nakon što se "istopila" velika prednost.

"U fudbalu je sve moguće, ali bi moralo da se desi čudo pa da ne osvojimo titulu. Nisam zabrinut, nekad je poraz i dobar jer se neke stvari reše. Morali smo nekad i mi da izgubimo, ako smo mogli da biramo to bi bio od Čukaričkog. Dosadila nam je ovolika bodovna prednost i svi u dubini duše jedva čekamo da se završi prvenstvo", kaže Božović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи