Читај ми!

Vijeri: Broki je pravi čovek za Milan

Nekadašnji italijanski fudbaler Kristijan Vijeri pružio je podršku novom treneru Milana Kristijanu Brokiju i naglasio da je on pravi čovek za tu funkciju. Broki je iz mladog prekomandan u prvi tim "rosonera", nakon što je Siniša Mihajlović dobio otkaz zbog nešto lošijih rezultata.

"Veoma sam srećan zbog Brokija. On je fantastičan čovek, veoma je entuzijastičan i dobro pripremljen trener. Znam ga preko 16 godina i Kristijan je jedan od mojih najboljih prijatelja. Spreman je za velike izazove i vođenje kluba kakav je Milan. Nemam dileme da je pravi čovek za posao i da će napraviti veliku karijeru. Kup Italije je samo dodatna motivacija i ako uspe da ga odmah osvoji to će biti "šlag na torti", rekao je Vijeri za Gazeta delo Sport.

Broki je bio dugogodišnji igrač Milana sa kojim je osvojio dve Lige šampiona, Skudeto, Kup Italije, FIFA Svetsko klupsko prvenstvo.

Milan trenutno zauzima šesto mesto u Seriji A sa 49 bodova, dok se u finalu Kupa Italije sa Juventusom sastaje 7. maja.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 29. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво