Читај ми!

Esnajder novi trener Hetafea

Nekadašnji fudbaler madridskog Reala i Juventusa Huan Esnajder imenovan je za novog trenera Hetafea.

Esnajder je potpisao ugovor do kraja sezone sa ciljem da ekipi obezbedi opstanak u Primeri. On je na klupi kluba iz predgrađa Madrida nasledio Frana Eskribu koji je dobio otkaz posle poraza od Viljareala (2:0) minulog vikenda.

Esnajder nema veliko trenersko iskustvo, prethodno je vodio B tim Hetafea i Saragose, a od napuštanja Kordobe 2013. godine nije imao angažman.

Međutim, tokom igračke karijere, pored Reala i Juventusa, nastupao je za madridski Atletiko, Espanjol, Porto, River Platu, Ajačio, Njuels Old Bojs, dok je za reprezentaciju Argentine zabeležio tri meča.

Fudbaleri Hetefea nalaze se na pretposlednjem, 19. mestu, na tabeli španskog prvenstva, dva boda manje od Granade, koja je prva "iznad crte".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво