Читај ми!

Eto: Konte, neka moj Čelsi ponovo pobeđuje

Nekadašnji fudbaler Čelsija Samuel Eto izjavio je da je novi menadžer kluba Antonio Konte jedan od najboljih na svetu kao i poželeo mu da što pre vrati londonski klub na stazu uspeha. Konte, aktuelni selektor Italije preuzeće Čelsi nakon Evropskog prvenstva u Francuskoj.

"Tako dobrom menadžeru kao što je Konte nisu potrebni moji saveti. On je već pokazao da je jedan od najboljih trenera na svetu, a Čelsi će mu omogućiti da radi mnogo bolje, zahvaljujući velikim igračima. Takođe, on je bio veliki igrač. Želim mu punu sreću i samo neka moj Čelsi ponovo pobeđuje", rekao je Eto.

Konte je sa "plavcima" potpisao trogodišnji ugovor, a tokom karijere vodio je još Bari, Areco, Atalantu, Sijenu i Juventus, sa kojim je osvojio tri titule Serije A.

Aktuelni šampion Premijer lige trenutno zauzima 10. poziciju u šampionatu sa 44 boda.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво