Читај ми!

Berluskoni smenio Mihajlovića

Siniša Mihajlović više nije trener Milana. Posle serije neispunjenih očekivanja, dva dana nakon poraza od Juventusa (2:1) i izgubljene šanse za plasman u Ligu šampiona, Sinišu Mihajlovića će na klupi „rosonera“ zameniti Kristijan Broki, izveštavaju italijanski mediji.

Višemesečnu spekulaciju o smeni ili ostanku Siniše Mihajlovića na čelu Milana, italijanski mediji su sinoć zaključili informacijama da će ga na klupi pred meč sa Sampdorijom zameniti Kristijan Broki, bivši igrač i trener mlađih timova Milana. 

Broki je u ponedeljak imao tročasovnu večeru sa vlasnikom kluba Silvijom Berluskonijem u njegovoj vili u Arkoreu, kada su dogovoreni detalji preuzimanja prvog tima, pišu mediji dodajući brojne druge detalje i spekulacije.

Navodno, Berluskoni je doneo ovakvu odluku iako je izvršni direktor Adrijano Galijani tražio da Mihajlović ostane, ili da se u slučaju smene angažuje Marčelo Lipi, dok je nekadašnji trofejni trener Arigo Saki preporučio Euzebija di Frančeska iz Sasuola.

Smenjeni Mihajlović oprostio se od navijača emotivnom poruku na Tviteru, u kojoj je zahvalio na podršci.

"Hvala za svu ljubav, ovo je bila velika čast", napisao je Mihajlović.

Siniša Mihajlović je letos preuzeo Milan, potrošio 90 miliona evra za transfere, ali je šest kola pre kraja sezone tek šesti na tabeli bez gotovo teoretske šanse "rosonera" za osvajanje trećeg mesta, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Mihajlović je uspeo da odvede ekipu u finale Kupa Italije, u kome će se 21. maja sastati sa Juventusom, ali je u Seriji A imao promenljive rezultate uz poslednju seriju od pet kola bez pobede.

Mihajlović je pred početak sezone preuzeo Milan nakon što je uspešno vodio Sampdoriju.

Mihajlović je tokom trenerske karijere vodio Bolonju, Kataniju i Fiorentinu, a bio je i selektor reprezentacije Srbije, sa kojom nije imao uspeha. 

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво