Читај ми!

Odložena Skupština FK Partizan

Privremeno rukovodstvo Partizana, na čelu sa predsednikom Radne grupe Ivanom Ćurkovićem, predložilo je Nadzornom odboru kluba da odloži vanrednu Skupštinu, koja je bila zakazana za utorak za kraj sezone da se ne bi ugrozili rezultati prvog tima.

"Predlažemo Nadzornom odboru da u skladu sa svojim ovlašćenjima, a na osnovu člana 35. Statuta FK Partizan u roku od 30 dana odluči o terminu održavanja vanredne Skupštine", stoji u saopštenju.

"Budući da je u prethodnom periodu konsolidacije FK Partizan, pod rukovodstvom Radne grupe, prvi tim postigao stabilne rezultate, kako u Superligi, tako i Kup takmičenju, smatramo da bi održavanje Skupštine u ovom trenutku moglo da ima negativne implikacije po krajnji rezultat u navedenim takmičenjima. Iz tog razloga stavljamo predlog da predmetna Skupština bude održana nakon okončanja takmičenja, budući da će tada biti najbolje moguće sagledati i oceniti situaciju u svim segmentima organizovanja kluba", navodi se u saopštenju.

Iz Partizana navode da će i "poslednja nemila dešavanja i implikacije koje nose sa sobom", biti na najbolji način prevaziđena mirnim i sveobuhvatnim sagledavanjem, kako postignutih rezultata, tako i međusobnih odnosa, "te u tom smislu plediramo da nas stav bude ocenjen kao želja da se klubu i svim njegovim prijateljima pomogne na dostojanstven i sportski pristojan način".

"Održavanje Skupštine pre kraja takmičarske sezone, ne bi dovelo do mogućnosti sveobuhvatne analize postignutih rezultata u cilju eventualnih kadrovskih promena u strukturama rukovodstva kluba, te u tom smislu treba ceniti i ovaj naš predlog", zaključuje se u saopštenju.

Partizan je sutra trebalo da dobije novog predsednika, nakon što je Zoran Popović u decembru podneo ostavku, a rukovođenje klubom privremeno preuzeo Ivan Ćurković.

Aktuelno rukovodstvo našlo se na meti nekih navijača, koji su ih u subotu uoči meča protiv Mladosti iz Lučana gađali jajima dok su bili u svečanoj loži.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво