Gvardiolin prvi transfer - Gundogan stiže u Siti

Fudbaler Borusije iz Dortmunda Ilkaj Gundogan mogao bi da bude prvo pojačanje novog menadžera Mančester Sitija Pepa Gvardiole, prenosi Skaj Sport.

Kako se navodi, Siti je ponudio 35 miliona evra za nemačkog reprezentativca, dok Dortmund zahteva 10 miliona više kako bi se sklopio dogovor.

Gundogan je u martu dogovorio lične uslove sa sportskim direktorom Čikijem Begiristajnom na sastanku Amsterdamu, prema kojem bi trebalo da zarađuje šest miliona evra godišnje.

Gvardiola vidi Gundogana kao ključnog fudbalera u njegovim planovima i spreman je da podigne cifru kako bi se transfer ostvario, dok Borusija nije u baš dobrom položaju pregovora jer igraču ističe ugovor 2017. godine i ovo joj je poslednja prilika da zaradi veliki novac.

Gundogan je 2011. godine prešao iz Nirnberga u Dortmund i postao jedan od najboljih vezista nemačke Bundeslige.

Za reprezentaciju Nemačke odigrao je 16 utakmice i postigao četiri gola.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво