Totenhem (baš) bolji od Junajteda, Liverpul lako sa Stoukom

U prvih 45 minuta nijedna ekipa nije pogodila okvir gola, da bi zatim, za šest minuta nastavka, Totenhem tri puta pogodio mrežu Mančester Junajteda – a verovatno je mogao još toliko. Trka za šampionsku krunu nije gotova u Premijer ligi, baš kao ni borba za Ligu Evrope, jer je i Liverpul ubedljivo savladao Stouk na svom terenu.

Fudbaleri Totenhema zadržali su bodovni priključak za liderom Premijer lige Lesterom, pošto su na svom terenu pobedili Mančester Junajted sa 3:0 u utakmici 33. kola.

Posle prvih 45 minuta igre na stadionu "Vajt Hart Lejn" nije bilo mnogo uzbuđenja - štaviše, nije viđen nijedan udarac u okvir gola - a u istom tempu ekipu su nastavile i u drugom poluvremenu.

Ipak, Totenhem je sredinom drugog dela meča slomio otpor rivala i za samo šest minuta došao do ubedljivog trijumfa.

Mrežu Junajteda "načeo" je Dele Ali u 70. minutu posle centaršuta Kristijana Eriksena sa levog boka, da bi u 74. prednost duplirao Tobi Aldervereld udarcem glavom nakon centaršuta Erika Lamele iz slobodnog udaraca.

Asistent kod drugog gola Totenhema, Lamela, je samo dva minuta kasnije postavio konačan rezultat posle dodavanja Denija Rouza.

Totenhem posle 33 odigrane utakmice ima 65 bodova, sedam manje od Lestera, koji je ranije u nedelju sa 2:0 pobedio Sanderlend, dok je Mančester peti sa 53.

Liverpul je pobedio Stouk na svom terenu sa 4:1. Golove za trijumf Liverpula postigli su Alberto Moreno u osmom minutu, Danijel Staridž u 32. i Divok Origi u 50. i 65. minutu.

Jedini gol za Stouk postigao je Bojan Krkić u 22. minutu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво