Читај ми!

Lester sve bliži tituli

Fudbaleri Lestera pobedili su u gostima Sanderlend sa 2:0 u utakmici 33. kola engleske Premijer lige, pa su tako sve bliži osvajanju trofeja.

Lester je poveo golom Džejmi Vardija u 66. minutu, kada je reprezentativac Engleske iskoristio dugu loptu Danijela Drinkvotera, izašao sam ispred Vita Manonea i laganim udarcem ga savladao.

Isti igrač, Vardi, je u šestom minutu sudijske nadoknade vremena postavio konačan rezultat.

U prvom poluvremenu na Stadionu svetlosti nije bilo mnogo uzbuđenja, Lester je uglavnom diktirao tempo, ali nije uspevao ozbiljno da ugrozi gol Sanderlenda.

Domaćin je u drugom poluvremenu zaigrao agresivnije, uspostavili su ravnotežu, ali kao i Lester, nisu uspevali da ugroze gol Kaspera Šmajhela.

Lester posle 33 utakmice zauzima lidersko mesto u Premijer ligi sa 72 boda, čak 10 više od drugoplasiranog Totenhema, koji se kasnije na svom stadionu sastaje sa Mančester junajtedom, dok je Sanderlend 18. sa 27 bodova, četiri manje od prve ekipa van zone ispadanja - Noriča.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво