Tužilac tražio uslovnu kaznu zatvora za Kontea?!

Italijanski tužilac zatražio je uslovnu šestomesečnu zatvorsku kaznu za selektora fudbalske reprezentacije Italije Antonija Kontea zbog nameštanja utakmica.

Tužilac Roberto Di Martino danas je podneo taj zahtev, na ubrzanom suđenju budućem treneru Čelsija. Konte je optužen za prevaru u sportu, u sezoni 2010-2011, kada je bio trener Sijene.

Pod istragom je utakmica u kojoj je Sijena, u seriji B, pobedila Albinolefe sa 1:0, u maju 2011. godine. Odustalo se od istrage utakmice Sijene i Novare (2:2), koja je takođe igrana u maju 2011. godine.

Konte je negirao nepravilnosti, a tokom sezone 2012-2013 godine, kada je trenirao Juventus, izdržao je četvoromesečnu suspenziju jer nije prijavio nameštanje rezultata u Sijeni.

Konte nije prisustovao saslušanju, a presuda se očekuje sredinom maja.

Konte je juče imenovan za novog trenera Čelsija, a preuzeće londonski tim po završetku Evropskog prvenstva, koje se od 10. juna do 10. jula održava u Francuskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво