Grujić potpisao za Liverpul

Srpski reprezentativac Marko Grujić novi je fudbaler Liverpula, saopšteno je na sajtu engleskog kluba.

Grujić je sa Liverpulom potpisao ugovor do kraja sezone 2020/21, a engleski klub je za transfer 19-godišnjeg veznog fudbalera Crvenoj zvezdi platio sedam miliona evra.

Grujić će za crveno-bele nastupati do kraja sezone u Super ligi Srbije.

"Dosta sam razmišljao o svom narednom koraku u karijeri i shvatio sam da je dobro da pređem u Liverpul. Želim da igram pred navijačima na Enfildu, koji su među najglasnijima. Uzbuđen sam i ponosan što sam u ovom klubu. Jedva čekam da ovde počnem s treninzima", rekao je Grujić za klupski sajt.

On je rekao da je razgovarao sa trenerom Jirgenom Klopom pre potpisivanja ugovora.

"Rekao mi je da se opustim, iako dolazim u jedan od najvećih klubova u Evropi... Takođe, kada dođem na leto da treniram da budem koncentrisan samo na teren, svoj posao. Uzbuđen sam što ću sarađivati sa njim", rekao je Grujić.

Grujić je ocenio da će mu biti potrebno nekoliko meseci da se navikne na stil i kvalitet igre u Premijer ligi.

"Igrao sam samo u srpskoj ligi i tamo kvalitet nije baš na nivou Premijer lige. Mislim da ću se na Premijer ligu privići posle jedno tri ili četiri meseca", rekao je Grujić.

On je dodao da želi da osvoji šampionsku titulu sa Crvenom zvezdom.

"Trenutno sam koncentrisan na završetak posla sa Zvezdom... Znate, od kada sam bio dete, maštao sam da sa mojim klubom osvojim šampionsku titulu, a sada smo tako blizu. Želim da se posvetim svojoj porodici – Crvenoj zvezdi, a posle ću biti maksimalno spreman za Liverpul", rekao je Grujić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво