Читај ми!

Dragan Radojičić novi trener OFK Beograda

Novi šef stručnog štaba OFK Beograda biće doskorašnji trener podgoričke Budućnosti Dragan Radojičić, rekao je za agenciju Beta sportski direktor "romantičara" Zoran Lončar.

 

Radojičić će biti četvrti trener OFK Beograda ove sezone, posle Vladimira Petrovića, Dragoljuba Bekvalca i Miodraga Radanovića, kojem je ugovor istekao sredinom decembra.

"Radanoviću je istekao ugovor, a mi smo se u klubu odlučili da dovedemo Radojičića. Razgovori i konsultacije s njim su trajali sedam dana. Sigurno smo da je ovo pun pogodak za klub. On će biti četvrti trener i poslednji u ovoj sezoni... Jedino ukoliko se situacija u potpunosti ne promeni", rekao je Lončar.

Lončar je naveo da Uprava kluba ima maksimalno poverenje u novog šefa stručnog štaba.

"On ima naše poverenje, pravi je stručnjak i sigurni smo da je njegovo dovođenje pravi potez. Verujemo da će ispuniti zacrtane ciljeve, a to je naravno opstanak u Super ligi i naravno što dalje da odemo u Kupu. Ukoliko se ukaže prilika za nešto veće to bi bilo odlično", rekao je Lončar.

OFK Beograd u Super ligi Srbije zauzima 13. mesto sa 19 bodova, a u četvrtfinalu Kupa Srbije na proleće se sastati sa trećeplasiranim Borcem iz Čačka.

"Borac je neugodan protivnik, ali protiv njih igraćemo tek na proleće... Neke ekipe će biti jače, neke slabije... Veliko je pitanje šta će biti. Ipak, oni su rival sa kojim možemo da se nadmećemo", zaključio je Lončar.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 21. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара