Čelsi otpustio Žozea Morinja!

Čelsi je otpustio Žozea Morinja posle još jednog poraza, devetog u sezoni, ovoga puta od Lestera (2:1), javljaju brojni izvori. Kao njegov naslednik, u ovom trenutku kao najrealnija opcija figurira Huande Ramos.

"Plavci" su izgubili više od polovine svojih premijerligaških utakmica ove sezone (odigrano 16 kola) i trenutno su 16. tim na tabeli.

Prvi su vest o smeni Portugalca, o kojoj se intenzivno govorilo u utorak i sredu, preneli Bi-Bi-Si i Dejli mejl, da bi im se ubrzo pridružio Skaj sports.

Madridski As je javio u četvrtak ujutro da bi nekadašnji šef struke Sevilje i Totenhema, Huande Ramos, mogao da se preseli u London. Štaviše, kako se navodi, agent španskog trenera je već pregovarao sa klubom sa Stamford bridža. Smatra se da će Ramos, ili ko god to bude bio, preuzeti Čelsi i voditi ga do kraja tekuće sezone.

Čelsi je izgubio 12 od svojih 25 poslednjih mečeva u svim takmičenjima, zbog čega je Morinjo baš pre koji dan rekao da su ga "izdali fudbaleri".

Žoze Morinjo je ovog leta, nakon što je osvojio titulu sa Čelsijem, potpisao četvorogodišnji ugovor.

"Svi mi u Čelsiju se zahvaljujemo Žozeu na ogromnom doprinosu koji je dao otkako se vratio kao menadžer našeg kluba", kaže se, između ostalog, u saopštenju kluba.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи