Bobadilja srušio san Partizana o proleću u Evropi!

Partizan – Augzburg 1:3 (kraj). Partizan ipak neće na proleće igrati evropski fudbal, pošto je na svom terenu poražen od nemačkog Augzburga sa 3:1 (1:1), i tako završio svoje učešće u ovogodišnjem izdanju Lige Evrope. Crno-beli poveli na samom startu golom raspoloženog Abubakara, ali je potom usledio filmski povratak ekipe sa dna Bundeslige i gol Bobadilje u 89. minutu meča.

Fudbaleri Partizana nisu uspeli da se plasiraju u šesnaestinu finala Lige Evropa, pošto su večeras u Beogradu izgubili od Augsburga sa 3:1, u šestom kolu Grupe L, poslednjeg u prvoj fazi takmičenja.

Obe ekipe imaju isti broj bodova i identičan odnos u međusobnim susretima, ali nemačka ekipa ide dalje zbog bolje ukupne gol-razlike.

Gol za Partizan postigao je Oumaru Abubakar u 11. minutu, dok su strelci za Augsburg bili Hong Džeong-ho u drugom minutu nadoknade vremena u prvom poluvremenu, zatim i Paul Ferheg u 51. i Raul Bobadilja u 89. minutu.

Partizan je meč završio sa 10 igrača, jer je Andrija Živković u 81. minutu dobio drugi žuti karton.

Samo minut pre trećeg gola Augsburga, Darko Brašanac je izbio sam pred golmana, ali njegov pokušaj loba završio preko gola. Lazar Ćirković je u 73. minut pogodio prečku.

Prvi mečevi šesnaestine finala igraju se 18. februara.

Tok meča u Humskoj:

22.55 - Kraj meča, Partizan - Augzburg 1:3! 

22.50 - GOOOL! 1:3, Bobadilja! Šok na stadionu Partizana... Nedugo nakon što je Brašanac promašio 1 na 1 na Hicom, stigla je kazna u vidu trećeg gola gostiju - Bobadilja je glavom sa dva-tri metra realizovao dobar centrašut Kajubija u 89. minutu.

22.10 - GOOOL, potpuni preokret - 1:2! Sjajnu dubinsku loptu Bejera, Verhag je majstorski primio na nekoliko metara od gola i tutinski je sproveo u mrežu za vođstvo svog tima.

22.05 - Nastavljen je meč... 

21.49 - Tek što su igrači Partizana krenuli sa centra, Taljavento je označio kraj prvog poluvremena - 1:1. 

21.48 - GOOOL, Augzburg je izjednačio - 1:1! Trohovski je izveo slobodan udarac i ubacio loptu u kazneni prostor crno-belih, gde se najbolje snašao Hong i savladao Živkovića.

21.16 - GOOOL, Partizan vodi sa 1:0! Abubakar je u 11. minutu pobegao odbrani gostiju i oštrim udarcem pogodio mrežu Hica. 

21.05 - Počeo je meč u Humskoj. 

20.30 - Sastavi timova:

PARTIZAN: Živković; Bandalovski, Ćirković, Fabrisio, Subić; Jevtović, Brašanac, A. Živković, Babović, Ninković i Umaru.

AUGZBURG: Hic; Verheg, Janker, Kalsen-Braker, Stafilidis; Đi, Trohovski, Bajer, Ko, Bobadilja i Matavž.

Број коментара 16

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво