Čukarički počeo pripreme, Milojević ne obećava titulu

Fudbaleri Čukaričkog počeli su pripreme za novu sezonu, a na prozivci se pojavilo 18 igrača. "Ne želim da obećavam šampionsku titulu", poručuje trener Vladan Milojević.

Trener Vladan Milojević nije mogao da računa na Nemanju Stevanovića, Filipa Stojkovića, Slavoljuba Srnića i Nikolu Stojiljkovića zbog njihovih obaveza prema mladoj reprezentaciji, kao ni na Stanišu Mandića, koji je na SP na Novom Zelandu, a duži odmor dobili su Igor Matić i Nenad Mirosavljević.

Ugovori su istekli Zoranu Renduliću, Ivanu Todoroviću, Borivoju Ristiću i Ugočukvu Ukahu, dok je jedini novajlija doskorašnji golman Čačka Nikola Petrić.

Šef stručnog štaba Milojević poručio je da je cilj u novoj sezoni da ekipa igra dopadljiv fudbal, ali nije želeo da govori o šampionskim ambicijama.

"Odmor nije bio veliki, ali takav je naš posao, u specifičnoj smo situaciji, nedostaje nam mnogo grača, ali ćemo u hodu raditi na sklapanju tima i na pojačanjima", rekao je Milojević novinarima na stadionu na Banovom brdu.

On nije želeo da pred ekipu postavi imperativ osvajanja titule i poručio je da su izjave u tom kontekstu bile izrečene olako.

"Želimo da igramo lep fudbal, težimo ka dobrim rezultatima, ali ne želim da obećam ništa spektakularno. Ne želim da spremamo ražanj, a zec je u šumi", naveo je trener osvajača nacionalnog Kupa.

On je rekao da klub neće praviti smetnje nijednom fudbaleru oko odlaska u inostranstvo, pošto ima prilično interesovanja za braću Srniće.

"Odlasci i dolasci su normalna stvar, ali dalek je put do transfera. Sešćemo svi iz kluba i dogovorićemo se sa igračima, ne želim da pričam unapred", rekao je Milojević.

Prema njegovim rečima, utakmica Superkupa Srbije između Čukaričkog i Partizana pod znakom je pitanja.

"Nisam siguran da će ta utakmica biti odigrana, do mene dolaze različite informacije. Nije mi jasno zašto se taj meč ne bi igrao, kao i svuda u svetu", kaže Milojević.

Fudbaleri Čukaričkog u subotu odlaze u Austriju na bazičn deo priprema, a igraće 2. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи