Jokanović:" Očekujem da nastavimo snažno da gazimo"

Trener fudbalera Partizana Slaviša Jokanović izjavio je da će njegova ekipa u derbi utakmici sa Vojvodinom pokušati da nastavi seriju odličnih rezultata, koja traje od početka sezone.

"Nemamo nijedan razlog da budemo pesimisti. Imamo dobar tim i odličnu atmosferu. Očekujem da ćemo sutra nastaviti da gazimo snažno kao i u dosadašnjem delu sezone", izjavio je Jokanović na konferenciji za novinare na stadionu Partizana.

Jokanović je kazao da veoma dobro poznaje ekipu Vojvodine, koja na klupi ima iskusnog stručnjaka Dragoljuba Bekvalca.

"Vojvodina je, uz nas najbolje počela šampionat. Bekvalac je iskusan trener, koji voli čvrstu igru i posebno obraća pažnju na prekide. Očekujem da će Vojvodina upravo iz prekida pokušati da ugrozi naš gol", objasnio je Jokanović.

Upitan da li su mečevi sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom sledećeg vikenda odlučujući u trci za titulu prvaka, Jokanović je istakao:

"Rano je govoriti o tome, jer je ovo tek šesto kolo. Nas očekuje i meč sa Temišvarom u Kupu UEFA. Naš posao je da pobeđujemo iz utakmice u utakmicu. Još nije kraj prvenstva", zaključio je Jokanović.

Fudbaler sredine Partizana Zoran Tošić istakao je da "crno-beli" u  derbiju žele da potvrde da su najbolja ekipa u zemlji.

"Oni sigurno neće doći samo da se brane, jer oba tima imaju slične ciljeve. Mi ne smemo da razmišljamo o tome, jer smo najbolji u zemlji i na svakom meču bi trebalo to da pokažemo", objasnio je Tošić.

Tošić je dodao da očekuje da će Vojvodina pokušati iz kontranapada da postigne gol u Humskoj.

"Verujem da će pokušati da dođu do tri boda. Vojvodina, pre svega, ima kvalitet kao ekipa. Igraju čvrsto u odbrani i agresivno na sredini terena. Ako sprečimo kontranapade, imaćemo dovoljno prostora za svoju igru", naveo je on.

Partizan je posle pet kola prvi na tabeli sa 15 bodova, tri više od Vojvodine.

Utakmica šestog kola Jelen Superlige Srbije između Partizana i Vojvodine igra se u subotu od 18 sati na stadionu u Humskoj.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи