Anri razmišlja o napuštanju Barselone

Francuski fudbalski internacionalac i član Barselone Tijeri Anri izjavio je da će ozbiljno razmotriti mogućnost da napusti ovaj klub u zimskom prelaznom roku, ukoliko ga trener Pepe Gvardiola i dalje bude izostavljao iz prve postave.

"To za sada još ne predstavlja problem. Ali, ukoliko budem i dalje sedeo na klupi, tražiću ozbiljan razgovor", rekao je Anri koji nije ulazio u igru u meču protiv Betisa koji je završen pobedom Barselone od 3:2. Umesto Anrija, na levom krilu je igrao Andres Inijesta.

Bivša zvezda londonskog Arsenala smatra da će problem sa njegovim statusom u klubu biti rešen ukoliko bude zaigrao na poziciji golgetera.

"Gvardiola mi je uoči sezone jasno stavio do znanja da ću dobiti poziciju napadača, pa sam zbog toga i odbio nekoliko dobrih ponuda iz drugih velikih evropskih klubova", istakao je Anri

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи