Читај ми!

Vokri: Albaniji pobeda, Srbiji kazna

Predsednik kosovskog fudbalskog saveza, bivši igrač Partizana Fadilj Vokri, rekao je da bi prekinuta utakmica između Srbije i Albanije u Beogradu, prema pravilima Uefe, trebalo da pripadne gostujućoj ekipi.

On je, istovremeno, ocenio da bi domaća reprezentacija Srbije mogla da bude rigorozno kažnjena, odnosno isključena iz daljih kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

"Činjenica je da su unutar prostora gde se igra fudbal ušli navijači Srbije. To automatski znači da bi Albanija trebalo da dobije utakmicu službenim rezultatom 3:0", izjavio je Vokri za RTV 21.

Vokri je naveo da to nije prvi put da Srbija ima problema sa navijačima, podsetivši na događaje u Kruševcu 2012. godine na meču mladih reprezentacija Srbije i Engleske i u Đenovi 2010. kada je prekinuta utakmica seniorskih timova Italije i Srbije.

"Reprezentacija Srbije je recidivista, u kontinuitetu pravi probleme i zbog toga može dobiti kapitalnu kaznu, isključenje iz takmičenja", kazao je Vokri.

Број коментара 23

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво