Panteliću zabranjeno da šutira penale

Reprezentativac Srbije i napadač Herte Marko Pantelić promašio je jedanaesterac na nedeljnoj utakmici protiv Volfsburga i nakon toga mu je sportski direktor berlinskog kluba Diter Henes zabranio da ubuduće šutira penale.

Otkako je prešao u Hertu, Pantelić je pet puta izvodio jedanaesterce i samo jednom je uspeo da savlada protivničkog golmana. Da nevolja za njega bude veća, promašaj protiv Volfsburga koštao je tim dva boda, jer je meč završen rezultatom 2:2.

Na pitanje novinara posle utakmice da li će i dalje izvoditi jedanaesterce, Pantelić je odgovorio potvrdno, rekavši da niko ne može da postane tigar ako nema hrabrosti, ali to njegovo mišljenje ne deli Henes.

"Pantelić više neće šutirati penale i tačka. Marko je hrabar i ponosan momak i ja to cenim, ali posle četvrtog promašenog penala mora da shvati da tako više ne može. Divim se njegovom samopuzdanju, ali sve ima granice", rekao je Henes.

Trener Lusijen Favr nije protivrečio svom šefu, ali je apelovao da se strasti smire.

"Bilo je šta je bilo i sada bi tu priču trebalo da završimo. U protivnom će sledeći izvođač jedanaesteraca biti pod ogromnim pritiskom", rekao je Favr.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи