Bez prijave protiv predsednika Čukaričkog

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije još nije podigla disciplinsku prijavu protiv predsednika Čukaričkog Aleksandra Mihajlovića, koji je preko stranica sportske štampe komentarisao suđenje Miodraga Gogića na utakmici između Čukaričkog i Crvene zvezde (2:2).

Prema propisima F S S, nijedan akter utakmice nema pravo da javno komentariše suđenje, ali je Mihajlović, revoltiran dosuđenim penalom protiv svoga tima, oštro napao Gogića rekavši da je tendeciozno vodio utakmicu.

Sudijska komisija će nakon četiri odigrana kola, verovatno u petak, analizirati sve dosadašnje arbiraže na superligaškoj sceni. Moguće je da predsednik komisije Bogoljub Stepanović pokrene disciplinski postupak protiv Mihajlovića, koji će biti prosleđen disciplinskom sudiji Superlige Nikoli Latinoviću.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи