Читај ми!

Barsa bez titule, Martino bez posla

Herardo Martino izvinio se navijačima Barselone zbog neuspeha u šampionatu Španije i najavio odlazak iz kluba. Bilo mi je zadovoljstvo što sam trenirao ovakvu insituciju, zaključio Martino.

Argentinski trener Herardo Martino izvinio se navijačima Barselone jer ekipa nije uspela da osvoji titulu u Primeri i najavio da odlazi iz kluba.

"Želim da vas obavestim da više nisam trener Barselone. Uprava kluba i ja smo postigli sporazum o raskidu ugovora. Bila je čast voditi ovaj tim. Izvinjavam se navijačima zato što nismo ostvarili ciljeve", rekao je Martino za španske medije.

Fudbaleri Barselone nisu odbranili titulu u Španiji, pošto nisu uspeli da pobede Atletiko Madrid na svom terenu. Meč na Nou Kampu je završen nerešenim rezultatom 1:1, što je bilo dovoljno Atletiku za prvu titulu od 1966. godine.

"Radio sam sa velikim igračima, moja najveća zahvalnost ide njima. Učinili su me ponosnim. Bilo mi je zadovoljstvo što sam trenirao ovakvu insituciju", dodao je Martino.

Martino je preuzeo Barselonu prošlog leta, kada je na klupi zamenio nedavno preminulog Tita Vilanovu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво