Esijen zbog povrede šest meseci van terena

Vezni fudbaler engleskog premijerligaša Čelsija i reprezentativac Gane Mikael Esijen odsustvovaće sa terena zbog povrede kolena narednih šest meseci.

Esijen je neugodnu povredu ligamenata, zbog koje nije bio u timu sa "Stanford Bridža" na početku sezone, obnovio u petak tokom kvalifikacionog meča za Svetsko prvenstvo 2010. godine u Južnoj Africi, sa Libijom u Tripoliju.

On je morao da izađe sa terena u 22. minutu jer zbog bolova nije mogao da nastavi utakmicu u kojoj su njegovi saigrači poraženi sa 1:0.

"Mislim da će ove dve povrede ligamenata Esijenu predstavljati veliki problem u nastavku karijere", izjavio je menadžer 29-godišnjeg fudbalera Fabijan Pivoto.

Lekarski tim Čelsija procenio je da je operacija ligamenata neophodna što će prouzrokovati dugo odsustvo Esijena iz startne postave jednog od najkvalitetnijih engleskih timova.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи