Читај ми!

Nikolić: Najbolja igra ove polusezone

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da su njegovi fudbaleri u današnjoj pobedi nad Jagodinom verovatno odigrali najbolju utakmicu u prolećnom delu sezone.

"Ovo je možda najtačnija i najbolja igra Partizana ove polusezone. Organizacija je bila skoro perfektna u svakom minutu, dobar presing po čitavom terenu, akcije, šanse... Ako moram da tražim zamerku onda je to ponovo realizacija, imali smo dosta šansi i situacija", rekao je Nikolić novinarima posle utakmice u Beogradu.

Partizan je kao domaćin golovima Saše Ilića i Petra Škuletića sa 2:0 savladao Jagodinu u 24. kolu Super lige Srbije i tako zadržao tri boda zaostatka za liderom na tabeli Super lige Crvenom zvezdom.

"Igrali smo pametno i tečno, i ovo je model. Nikoga ne treba da hvata nervoza, pa ni našu publiku. Ne smemo sebi da dozvolimo luksuz da gubimo glavu ni u jednom trenutku. Ovo je Partizan kakav treba da bude", kazao je Nikolić.

Utakmici na stadionu Partizana prisustvovalo je oko dve hiljade ljudi.

"Da se ja pitam i da mogu nešto da utičem, svakog od gledalaca koji su bili danas bih nagradio da do kraja sezone dobiju besplatne ulaznice", rekao je trener Partizana. On je naveo da će tokom narednih dana više znati da li će povređeni Milan Lukač i Danko Lazović igrati na sledećoj utakmici za Partizan, ali da postoji velika šansa da budu u timu.

Trener Jagodine Mladen Dodić rekao je da je Partizan odigrao odlično i zasluženo pobedio njegovu ekipu.

"Partizan je odigrao odlično apsolutno zasluženo pobedio. Bio je u svim segmentima bolji od nas. Nisu nam dozvolili da dođemo do igre, nismo imali ni pas ni prilike. Uspeli smo da se odbranimo u prvom poluvremenu iako je visio gol u vazduhu, a oni su poveli iz možda najslabije šanse na utakmici i posle toga bili mirni. Ovo je veliko iskustvo, moraćemo da izvučemo pouke", rekao je Dodić.

Partizan će u sledećem kolu gostovati Napretku u Kruševcu, dok će Jagodina dočekati ekipu Rada.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво