Kaka: Nikada nisam razmišljao o odlasku iz Milana

Najbolji fudbaler sveta za 2007. godinu, igrač Milana Kaka, izjavio je da nikada nije razmišljao o odlasku iz italijanskog kluba.

Engleski i italijanski mediji poslednjih osam meseci često su "selili" Brazilca iz Milana u druge velike evropske klubove, među kojima su se najčešće pominjali Čelsi i Real Madrid.

"Prvo je u pitanju bio Real, a sada je izgleda moderno da se priča o engleskim klubovima. Svestan sam da tako funkcioniše tržište, stalno se šalju i primaju ponude. Ipak, nikad mi ljudi iz Milana nisu rekli da žele da me prodaju", rekao je Kaka za "Gazeta delo Sport".

U poslednjih nedelju dana pojedini engleski mediji objavili su da je novi vlasnik Mančester sitija, arapski milijarder Sulejman Al Fahim spreman da plati veoma visoko obeštećenje za Kaku.

"Jedini način da odem iz kluba jeste da Milan odluči da me proda ili ako više ne budemo imali zajedničke ciljeve. Ne vidim, međutim, kako to može da se dogodi", objasnio je Kaka. Brazilski reprezentativac je u drugom delu prošle sezone imao hronične probleme sa povredom kolena, zbog čega je u maju morao na operaciju. "Znam da svi u klubu brinu za moju povredu, ali to nije ništa novo. Ipak, povreda mi nije smetala da odigram mnogo utakmica prošle sezone, iako sam znao da će me svaki put boleti koleno", dodao je Kaka.

On bi na teren trebalo da se vrati sledećeg vikenda, kada Milan u prvenstvenoj utakmici gostuje ekipi Đenove.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи