Читај ми!

Super liga Srbije

Veselinović nemilosrdan

Lazar Veselinović sa tri pogotka ispratio iz Kule Jagodinu. Kragujevčani remizirali sa Radom. Vojvodina "preskočila" Smederevo. Saprtak i Sloboda u Subotici podelili bodove. Bez golova u Nišu i Novom Sadu. Od 18.30 igraju Crvena zvezda i Javor.

Fudbaleri Radničkog remizirali su na svom terenu u Kragujevcu protiv Rada (1:1) u meču 16. kola Super lige, dok je Hajduk kod kuće iznenadio Jagodinu i slavio sa 3:0.

Vođstvo Kragujevčanima doneo je Vladimir Otašević u 12. minutu, a konačan rezultat postavio je Uroš Đurđević u 89. minutu. Domaćin je meč završio sa igračem manje, pošto je Otašević u 84. minutu zaradio drugi žuti karton i isključenje.

Prva zvezda popodnevnih mečeva bio je napadač Hajduka Lazar Veselinović, koji je sa tri pogotka ispratio iz Kule do ovog kola trećeplasiranu Jagodinu. Kiks ekipe trenera Sime Krunića na pravi način iskoristila je Vojvodina, koja je uz dosta muke u gostima savladala "fenjeraša" Smederevo sa 2:1. Strelac pobednosnog pogotka za Novosađane bio je Stojan Vranješ u 82. minutu.

U duelu u Subotici između Spartaka i Slobode nije bilo pobednika. Dvostruki strelac za goste bio je Predrag Ranđelović, dok su strelci za Spartak bili Vladimir Torbica i Slobodan Novaković. Golman domaćih Branimir Aleksić u 85. minutu je zaradio crveni karton i napravio penal, koji je iskoristio Ranđelović.

Gledaoci nisu imali prilike da vide pogotke na utakmicama Donji Srem - OFK Beograd i Radnički Niš - Novi Pazar.

Sve utakmica današnjeg kola počele su minutom ćutanja u znak sećanja na nedavno preminulog novinara Sportskog žurnala Dragana Pantelića.

Rezultati i strelci u 16. kolu:

Donji Srem - OFK Beograd 0:0
Hajduk - Jagodina 3:0 (Veselinović 11, 24, 90)
Spartak - Sloboda 2:2 (Torbica 45, Novaković 87 - Ranđelović 54, 86. penal)
Smederevo - Vojvodina 1:2 (Ristić 64 - Vulićević 44, Vranješ 82)
Radnički Kragujevac - Rad 1:1 (Otašević 12 - Đurđević 89)
Radnički Niš - Novi Pazar 0:0
Od 18.30 igraju Crvena zvezda - Javor

Meč BSK - Partizan odložen je za 6. mart

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво