Real je prvak Španije

Žoze Murinjo učinio ono zbog čega je došao u Madrid, osvojio je Primeru. Pobedu za slavlje doneli Iguain, Ozil i Kristiano Ronaldo. U četvrtak veliko slavlje u centru Madrida. Ovo je 32. titula za "kraljevski" klub.

Real je osvojio 32. titulu prvaka Španije. Žoze Murinjo je ponovo na rukama svojih navijača, a koliko sutra u centru pažnje španske prestonice, gde će "madridistima" biti priređen spektakularan doček.

Od početka utakmice na stadionu San Mames bilo je jasno da Real želi da pehar koji pripada prvalu Španije osigurav već u Bilbau, ali je izvesnu dozu nesigurnosti u tim uneo Kristijano Ronaldo koji je u desetom minutu loše izveo penal.

Taj promašaj je samo na trenutak omeo koncentraciju Murinjove ekipe, koja je povela već u 16. minutu sjajnim golom Gonzala Iguaina.

Četiri minuta kasnije sve je bilo rešeno, Ozil je posle odlične akcije Reala udvostručio prednost, a tačku na sezonu u Primeri stavio je Ronaldo.

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи