Читај ми!

Dosta smo se brukali

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je da neće više pokušavati driblinzima da vara protivničke napadače i poručio da njegov tim ne sme više da prosipa bodove.

"Siguran sam da nećemo driblati kad počne borba za bodove i Kup. Ni ja protivničke napadače, ni ekipa naše navijače. Ovaj tim će izginuti za Zvezdin dres na proleće jer brukanja je bilo dosta. Zato neka niko ne sudi na osnovu priprema, nema potrebe, stvarno. To bih rekao i da gazimo kao Mančester", rekao je Bajković za sajt kluba.

Crveno-beli se trenutno nalaze na pripremama u Antaliji, gde su u poslednje dve utakmice izgubili od kineskih prvoligaša.

"Lepše je kad se pobeđuje, ali nije to najvažnije na pripremama. Zar bismo mislili da ćemo na proleće pobediti Barselonu da smo ovde sve utakmice dobili. Tako ni sada nećemo da padamo u negativnost i da kukamo. Pripreme i služe da se dobro trenira i da se ekipa uigrava", istakao je Bajković.

Crvene zvezda je u zimskom prelaznom dovela mnogo novajlija. "Sve je u redu. Neće tu biti greške. Mi ćemo pozadi držati 'nulu'. Mislim da u proleće ulazimo brži, jači i spremniji. Dobili smo kvalitetne mlade igrače i oni će sigurno pokazati to kroz takmičarske mečeve", zaključio je Bajković.

Jesenji deo šampionata Srbije ekipa Crvene zvezde završila je sa 10 bodova manje od vodećeg Partizana. Prolećni deo Superlige počinje 3. marta, kada će crveno-beli dočekati subotički Spartak.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво