Читај ми!

Luka tri i po godine sa Zvezdom

Dosadašnji fudbaler Rada i mladi reprezentativac Srbije Luka Milivojević potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom na tri i po godine. Mladi fudbaler veruje u sebe, Lukić smatra da je izabrao "najteži, ali najbolji put".

Fudbalski klub Crvena zvezda potpisao je ugovor na tri i po godine s dosadašnjim veznim igračem Rada Lukom Milivojevićem.

"Čast mi je što ću nositi Zvezdin dres, od malih nogu sam veliki zvezdaš. Drago mi je što sam na krsnu slavu Sveti Nikola potpisao ugovor", kazao je Milivojević, koji će u Zvezdi nositi dres s brojem 15.

Milivojević ima 20 godina, a ponikao je u kragujevačkom Radničkom, odakle je 2008. godine prešao u Rad.

"Znam šta su ciljevi Zvezde i na svakoj utakmici ću ginuti za dres, a ako se svi budu odnosili prema njemu kao ja, neće biti problema. Meni Crvena zvezda donosi mnogo i ovo mi je najbolji potez u životu", rekao je Milivojević. Na pitanje novinara da li sebe smatra najboljim fudbalerom u Super ligi Srbije, on je ocenio da će se to "pokazati" i da "veruje u sebe".

"Verujem u sebe, a pokazaće se da li sam najbolji u Super ligi ili ne. Upoznat sam da me je Prosinečki najviše tražio, drago mi je kad me takav igrač želi u timu, a igram na istoj poziciji na kojoj je on igrao, tako da ću mnogo naučiti od njega", istakao je Milivojević.

Predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić rekao je da je Milivojević izabrao "najteži, ali najbolji put" u fudbalskoj karijeri.

"Ovo je velika šansa da ostvari ono što je sanjao i verujem da je neće propustiti", rekao je predsednik Zvezde na promociji igrača.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара