Čelsi nudi 19,7 miliona funti za Robinja

Brazilski fudbaler Robinjo, koji nastupa za španski Real iz Madrida, ljut je na svoj klub i smatra da čelnici Reala nedovoljno cene njegove kvalitete.

Robinjo se prethodnih dana često pominjao kao novo pojačanje Čelsija iz Londona. Mediji su juče objavili da je u Madrid stigla konkretna ponuda engleskog kluba.

"Robinjo je vrlo ljut zbog toga kako su se prema njemu ponašali direktori Real Madrida. Svaki dan me zove da pita da li je neko nešto rekao o njegovoj budućnosti i ja moram da mu odgovorim da sa mnom niko nije razgovarao", izjavio je menadžer brazilskog fudbalera Vagner Ribeiro.

Njegov menadžer kaže da je Robinjo sve do pre mesec dana bio srećan što će ostati u Madridu, ali da se to sada promenilo.

"Robinjo je uvek planirao da provede dosta vremena u Realu, pre nego što bi se povukao u Santos, njegov bivši brazilski klub. Ali sada se oseća nepoželjnim", podvukao je Ribeiro.

On je dodao da se trener Čelsija Luiz Felipe Skolari  svaki dan čuje telefonom sa Robinjom "i poklanjamu potrebnu pažnju".

Čelsi je poslao  i zvaničnu ponudu Realu za Robinja, saopšteno je na sajtu kluba. U saopštenju se ne navodi o kojem iznosu se radi, ali je BBC objavio da ponuda za 24.godišnjeg napadača iznosi 19,7 miliona funti (oko 38 miliona dolara).

Izvršni direktor Čelsija Piter Kenjon izjavio je da su pregovori s Realom trenutno u zastoju, ali uprkos tome veruje da će biti realizovan transfer Robinja.

"U tim pregovorima nije sporna cena, već činjenica da Real ne želi da ga proda dok ne nađe odgovarajuću zamenu", rekao je Kenjon.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се