Читај ми!

Kazna zbog Kosova

Fudbaleru Anderlehta Milanu Jovanoviću preti suspenzija od tri meseca do pet godina, jer je na utakmici protiv Briža pogodak proslavio simulirajući pucanje iz mitraljeza na protivničke navijače. Srpski reprezentativac je to učinio kao odgovor na provokaciju publike koja je skandirala "Kosovo".

Iako ove godine sjajno igra u dresu Anderlehta, reprezentativac Srbije Milan Jovanović mogao bi imati velikiproblem. Popularni Lane je na gostovanju protiv Briža bio na meti protivničkih navijača koji su ga provocirali skandirajući mu "Kosovo".

Srpski reprezentativac ih je ućutkao golom koji je postigao na utakmici, a proslavio je tako što je simulirao da puca iz mitraljeza ka navijačima Briža.

Međutim belgijska policija je taj gest protumačila kao podsticanje mržnje,za šta je predviđena novčana kazna od 250 do 5.000 evra, kao i zabrana igranja u trajanju od tri meseca do pet godina.

Број коментара 67

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи