Читај ми!

Rezultat dobar, igra nedopustiva

Vladan Lukić posle pobede protiv Ventspilsa smatra da je samo rezultat dobar, a da je igra "crveno-belih" bila "nedopustivo loša". Predsednik Crvene zvezde posle svega očekuje siguran prolaz u narednu rundu.

Predsednik Fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić izjavio je posle današnje pobede protiv Ventspilsa (2:1), u kvalifikacijama za Ligu Evrope, da je samo rezultat dobar, a da je igra "crveno-belih" bila "nedopustivo loša".

"Posle pobede na evro sceni moram da budem zadovoljan rezultatom, pogotovo jer je rival veoma kvalitetan. Ta ekipa je pre nas imala dve pobede, igrala u Ligi Evrope. Međutim, ne mogu da se otmem utisku da smo igrali veoma loše", rekao je Lukić Tanjugu neposredno po završetku meča u Letoniji.

"Ne znam šta se dogodilo sa igračima, jer je ovo najslabiji meč računajući i sve utakmice u pripremnom periodu. Naravno, to je pitanje za Prosinečkog i nadam se da će on veoma brzo uspeti da popravi slabosti u igri".

Lukić je kao jedan od glavnih razloga loše igre "crveno-belih" naveo slab učinak Brazilca Evandra.

"Evandro nije imao svoj dan, ništa mu nije polazilo za nogom, a kad njega nema, onda i Zvezda igra loše. Upravo zato imali smo situaciju u kojoj je Dimitrijević bio usamljen. Takođe, nedopustive su greške u odbrani, uostalom tako smo i primili gol", ocenio je predsednik Crvene zvezde.

Lukić je pohvalio Brazilca Mezengu, strelca pobedonosnog gola.

"Bolje od ovoga ne može. Za deset minuta na terenu postigao je gol, dva puta zadržao loptu, zagradio se. Pokazao je da je pojačanje".

Predsednik Crvene zvezde posle svega očekuje siguran prolaz u narednu rundu.

"Uveren sam da na Marakani nećemo imati problema", zaključio je Lukić.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво