Читај ми!

Biće teško i na Marakani

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki smatra da pobedom u Ventspilsu (2:1) njegov tim nije završio posao kada je u pitanju plasman u narednu rundu kvalifikacija za Ligu Evrope. Lukić zadovoljan samo rezultatom u Ventspilsu.

"Bila je ovo teška utakmica, verovatno zato što je prva takmičarska u novoj sezoni i zbog toga smo ušli u meč veoma nervozno. Nismo odigrali dobro, u finišu smo imali više sreće, i da je ostalo nerešeno ne bi bilo nezasluženo. Očekujem neizvestan revanš u Beogradu", rekao je Prosinečki.

On je rekao da ne može da tvrdi da je prilikom izjednačujućeg gola Ventspilsa protivnički fudbaler igrao rukom, ali da mu se tako učinilo.

"Videćemo na snimku, ali meni se učinilo da je bila ruka. U svakom slučaju, to ništa ne menja, mi se sigurno nećemo opustiti. Spremićemo se za revanš i uveren sam da ćemo pred našim navijačima odigrati mnogo bolje".

Kada je u pitanju povreda Evandra, Prosinečki nije mogao da kaže koliko je iščašenje ključne kosti ozbiljno.

"Sačekaćemo malo, pa ćemo da vidimo koliko je povreda ozbiljna", zaključio je trener Crvene zvezde.

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić zadovoljan je pobedom, ali ne i igrom ekipe protiv letonskog Ventspilsa u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

"Zadovoljan sam samo rezultatom. Igra je bila loša, a Prosinečki će imati mnogo posla da reši probleme u kratkom roku, pogotovo što smo bili slabiji nego u pripremnom periodu. Mislim da smo bili loši jer Evandro nije imao svoj dan. A kada on ne igra i mi smo slabi", kazao je Lukić novinarima u Ventspilsu. "Mislim da je bilo mnogo grešaka u odbrani. Očekujem siguran prolaz u revanšu. Mezenga od ovog ne može bolje. Dao je gol i odložio nekoliko loptu. Moram da budem zadovoljan pobedom jer protivnik nije bio naivan", zaključio je Lukić.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи