Purović u OFK Beogradu

Milan Purović se vratio u srpski fudbal. nekadašnji fudbaler Crvene Zvezde od naredne sezone biće član OFK Beograda. zajedno sa njim na Omladinski stadion stigao je i Milan Lukač, bivši golman Čukaričkog i atinskog AEK-a.

OFK Beograd dobio je dva vredna pojačanja. "Romantičarima", koji se nalaze na pripremama u Sloveniji, priključili su se centarfor Milan Purović i golman Milan Lukač, prenosi "Sportski Žurnal".

Purović je ponikao u podgoričkoj Budućnosti, ime je stekao u Crvenoj Zvezdi, ali je nakon potpisivanja ugovora sa Sportingom iz Lisabona potpuno nestao sa fudbalske mape. Postigao je samo šest golova u tri godine, vreme je provodio na pozajmicama, prvo u Kajzerisporu, zatim u Videotonu, Olimpiji iz Ljubljane, Belenenšešu i na kraju Serkl Brižu.

Za selekciju Srbije odigrao je sedam mečeva.

Lukač je stasao u Čukaričkom, pod vođstvom sadašnjeg šefa struke "plavo-belih" Dejana Đurđevića. Potom je potpisao ugovor sa AEK-om iz Atine, ali je za dve godine samo jednom stao ispred gola.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво