Читај ми!

Zvezda u Letoniji

Fudbalska ekspedicija Crvene zvezde doputovala je u Letoniju, gde se ekipa "crveno-belih" u četvrtak sastaje sa domaćim predstavnikom Ventspilsom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Atmosfera u ekipi je sjajna, a svi igrači spremni su da na predstojećem susretu pruže maksimum i ostvare povoljan rezultat.

Igrači, stručni štab i prijatelji fudbalskog kluba Crvena zvezda doputovali su u Letoniju u odličnom raspoloženju. Nakon dva sata leta do Rige, koji je protekao u najboljem redu, crveno - beli su promenili prevozno sredstvo i autobusom se zaputili na krajnje odredište, grad Ventspils, gde su stigli nešto posle 18 časova i smestili se u tamošnji hotel "Vilnius".

Putovanje "Aviogeneksovim" avionom je proteklo u najboljem redu, atmosfera u ekipi je sjajna, i svi igrači su spremni da u četvrtak daju svoj maksimum kako bi ostvarili povoljan rezultat. Što se vremenskih prilika tiče, one su takođe idealne, temperatura je oko dvadeset osam stepeni i nema padavina. 

Utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Ventspilsa i Crvene zvezde igra se u četvrtak 28. jula na stadionu "Olimpijski" sa početkom u 18 časova po našem vremenu, odnosno sat kasnije po lokalnom.

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki uoči prvog meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope izjavio je da je njegov tim mnogo kvalitetnijii od Ventspilsa i da u Letoniji očekuje dobar rezultat, odnosno pobedu.

"Gledali smo njihove mečeve protiv Belorusa u prethodnom kolu i evidentno je da smo kvaliteniji tim. Ako momci na terenu daju ono što znaju, sigurno nećemo imati problema", rekao je Prosinečki. On je dodao da je veoma važno da ekipa maksimalno ozbiljno uđe u meč jer bi utakmica u suprotnom mogla da "ode u pogrešnom smeru".

"Oni su tipičan predstavnik ruske škole fudbala. Veoma su pokretljivi, a posebno su opasni u prekidima, pošto im je pola igrača visoko preko 1,90", napomenuo je trener "crveno-belih".

Kapiten Nenad Kovačević rekao je da igrači posle napornih priprema jedva čekaju takmičarske utakmice.

"Dobro smo radili na pripremama i sad je trenutak da to prenesemo na takmičarske mečeve. Očekuje nas veliko iskušenje, ali naš cilj je jasan i uveren sam da možemo do grupne faze Lige Evrope", rekao je Kovačević.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво